INTERMITTENT LIVING:

Reset je gezondheid met korte stressprikkels

RESET PROGRAM

Reset je gezondheid met kortdurende stress prikkels. Dit is het Reset programma van het KPNI Center, volgens de principes van de intermittent living en de KPNI.

Waarom doen we dit? Ons lichaam wordt ziek van chronische stress en het leven in ons moderne, comfortabel leven. We hebben nooit meer honger of dorst, te koud of te warm, m.a.w. we dagen ons lichaam nooit meer uit. De enige stress die we nu nog dagelijks ervaren is de constante workload, financiële druk, social media, …. De soort stress die nooit stopt en tot ziekte, vermoeidheid,pijn en vele welvaartziektes leidt.

Deze stress kan je stoppen met ons RESET programma volgens de principes van het intermittent living concept van de KPNI. Via acute kortdurende stressprikkels zoals koude (ijsbad), hitte (sauna), dorst, honger, beweging (tabata en HIIT) zuurstofprikkels (hypoxie en hypercapnie) en voeding interventies (vasten, dorst, …) gaan we je stress systeem en gezondheid resetten. We leren je de tools om via beweging icm korte stressprikkels terug balans te krijgen in je lichaam en geest. Je wordt terug metabool flexibel (afvallen) en krijgt terug meer energie naar je lichaam, hart en brein.

Reset program: Reset je gezondheid in 4 weken

Het KPNI Center Reset programma bestaat uit 4 sessies waar beweging (volgens je mogelijkheden) en intermittent living prikkels centraal staan. Deze worden week na week uitgelegd via deep learning en toegepast in de Reset room. Naast deze intensieve leerrijke sessies geven we je wekelijks ook uitdagingen mee om thuis mee aan de slag te gaan. Zo wordt deze reset een way of life, een manier om gezond te worden, gezond te blijven of gezond oud te worden!

Alle prikkels zijn sterk wetenschappelijk onderbouwd en uitvoerig uitgetest (concept intermittent living van dr Leo Pruimboom). Ze hebben een positieve impact op ons stress systeem (cortisol), hormonaal systeem (insuline, leptine, …), energie metabolisme (ATP) en immuunsysteem!

Doe je mee aan deze reset?

Deze reset is voor iedereen toegankelijk en aangepast aan je fysieke mogelijkheden.
Deze reset is voor iedereen die weer wil :

De reset in de praktijk

Wil je ook deelnemen aan deze RESET? Niet twijfelen, in 4 weken word je weer de beste versie van jezelf. Vol energie, met de juiste focus en mindset.

Ons reset programma gaat door in onze speciaal ingerichte reset rooms in het KPNI Center in Brugge en Gullegem. Dit 4 weken reset programma kan zowel individueel als in een kleine groep van 4 personen doorgaan.

Locatie

Wanneer?

prijs

Vragen en inschrijvingen:

KPNI Center Brugge en Gullegem

Gullegem: op maandag en dinsdag

Brugge: op woensdag, donderdag en vrijdag

Individuele sessie                     75 euro per sessie
Groep sessies 4 personen         35 euro per sessie (of 140 voor de 4 sessies)

Bel 050659493 of mail naar info@kpnicenter.com

RESET BOOTCAMPS in Gullegem en Brugge,

het 4 weken programma (start data):

KPNI CENTER GULLEGEM

Maandag 27 november 18u30 
nog 3 plaatsen vrij

Dinsdag 5 december 19u 
nog 3 plaatsen vrij

KPNI CENTER BRUGGE

Woensdag 29 november 19u30 
nog 4 plaatsen vrij

Donderdag 7 december 19u 
nog 3 plaatsen vrij

Koude workshop

Koude workshop

Wil je ook wel eens in een ijsbad maar twijfel je of het wel iets voor jou is? 

Kom dan naar de koude workshop van het KPNI Center. Ervaar en leer in deze workshop de impact van koude (ijsbad), hypoxie (acuut zuurstoftekort) en beweging op ons lichaam en mentale weerbaarheid. Stap uit je comfort zone en geniet van de impact van koude en zuurstof om terug de sterkste versie van jezelf te worden.

We starten de workshop met een deep learning (kennis) over de impact van beweging, koude en zuurstof op ons lichaam, stress systeem, hormonaal systeem en immuunsysteem. 

Daarna gaan we aan de slag en gaan we ons lichaam een reset geven via een reeks hypoxie oefeningen in combinatie met verschillende bewegingsprikkels. We sluiten deze boeiende workshop af met 2 sessies in het ijsbad.

Locatie

Wanneer?

Prijs

Vragen/inschrijvingen

KPNI Center Brugge en Gullegem

Deze sessies gaan door op zaterdag van 9 tot 12u.

Exacte datum wordt afgesproken wanneer er 8 deelnemers ingeschreven zijn.

Prijs lezing en workshop: 95 euro

Bel 050659493 of mail naar info@kpnicenter.com

Natuurlijke zuurstoftherapie en beweging

Beweging met natuurlijke zuurstoftherpie

Aanvullend op het RESET PROGRAM, kan je ook kiezen voor hyperoxie of bewegen met verhoogde natuurlijke zuurstof. In deze sessies ga je 15min bewegen met een aangepast zuurstofmasker op, om zo de natuurlijk versterkte zuurstof (4 x zo sterk) in te ademen (uit een zuurstofzak, gevuld door een zuurstof concentrator). Het lichaam neemt zo de zuurstof op die het nodig heeft en heeft zo een positieve op de doorbloeding, luchtwegen en energie aanmaak.

Hoe beter de zuurstof concentratie en opname, hoe meer energie (ATP) er is in de cellen. Een betere zuurstof concentratie maakt ons fysiek en mentaal fitter, bevordert de concentratie en focus en heeft een positieve impact op onze luchtwegen.

Deze extra sessies worden voornamelijk ingezet voor mensen met blijvende klachten na LONG COVID, vermoeidheid, concentratieproblemen, longklachten, hoofdpijn, …

Locatie

Wanneer?

Prijs

 

Vragen/inschrijvingen

 

KPNI Center Brugge en Gullegem

Van maandag tem vrijdag

Individuele sessie 15min         35 euro per sessie

10 beurten kaart aan 280 euro of 28 euro per sessie

Maandabonnement (4 per week) 350 euro of 21 euro per sessie

Bel 050659493 of mail naar info@kpnicenter.com

Sluit Menu