Orthomoleculaire Therapie & Voeding

Orthomoleculaire Therapie & voeding

     Voeding is een belangrijke pijler binnen de KPNI. De voeding die we dagelijks eten, bepaalt voor een groot deel ons microbioom, darmflora en immuunsysteem. Het is daarom van groot belang om kennis te krijgen over de impact van voeding in ons dagelijks eet en leefpatroon. Het gaat vaak niet alleen om intoleranties of allergieën, maar om het herstellen van een evenwichtig uitgebalanceerd eetpatroon met aandacht voor de voldoende goede prebiotische vezels, vetzuren en eiwitten. 

      Want naast de voedingskeuze heeft ook het tijdstip van eten en de voedingsfrequentie (tussendoortjes, vasten momenten, …) een grote impact op onze darmbacteriën en suiker en vetstofwisseling. We gaan je de juiste adviezen geven over hoe te starten met vasten in al zijn vormen (overnight fasting, intermittent fasting, ketogene switch, intermittent drinking, …)  

    In het KPNI Center maken we een uitgebreide analyse van uw voeding en eetpatroon en gaan we u een uitgebreid leefstijl en voedingsdagboek toelichten. We analyseren ook uw persoonlijk voedingsdagboek om u verder te helpen in deze way of life. 

      Want KPNI is geen dieet, het is een leefstijl.

Therapeuten:

  • Sofie in KPNI Center Brugge, Gullegem en Sint Kruis
  • Elise in KPNI Center Gullegem en Brugge
  • Lorenz in KPNI Center Gullegem en Brugge
  • Florence in KPNI Center Erpe Mere
Sluit Menu