Ijsbad

Ijsbad

          Het ijsbad, de ultieme koude prikkel met vele gezondheid bevorderende eigenschappen. Korte blootstelling aan extremere koude stimuleert het immuunsysteem en zet wit (slecht) vet om in verbrandbaar beige vet. Dit zorgt voor een betere insuline/leptine huishouding, met positieve effecten op de vetverbranding en stressbestendigheid. In deze sessie leer je met de juiste mindset en ademhaling (hypoxie) te genieten van de koude en het ijsbad.

         We starten deze sessie met een deep learning (kennis) over de impact van koude en zuurstof op ons lichaam, stress systeem, hormonaal systeem en immuunsysteem. 

         Daarna gaan we aan de slag en gaan we ons lichaam een reset geven via een combinatie van hypoxie oefeningen en koude prikkels in het ijsbad. Via deze reeks hypoxie oefeningen en het aanleren van de juiste mindset, wordt het nemen van een ijsbad een leuke en haalbare ervaring. In deze eerste sessie ga je tot 3 x in het ijsbad. 

       Deze koude sessie maakt ook deel uit van het totale reset program maar kan dus ook afzonderlijk ingepland worden. De koude workshop is ook een leuke ervaring om samen met vrienden of collega’s te organiseren.

        Ben je al ervaren in de koude prikkel, dan kan je het ijsbad ook individueel inboeken zonder coach.

Sessies onder begeleidingmogelijk op afspraak

  • Individuele sessie: 75 euro
  • Sessie in groep (4 personen): 35 euro

Ben je al ervaren en wil je nog een extra sessie inplannen? Dit kan je ook individueel op afspraak, zonder begeleiding.

         Locatie: KPNI Center Brugge en Gullegem

Sluit Menu