Acupunctuur, dry needling
& cosmetische acupunctuur

Acupunctuur, dry needling & cosmetische acupunctuur

ACUPUNCTUUR & DRY NEEDLING

Acupunctuur en electro-acupunctuur is een behandelmethode met als doel het lichaam weer in balans te brengen en pijn te verlichten. . Acupunctuur kan positieve uitwerking hebben bij onder meer rug-, nek- en schouderklachten, menstruele problemen, verslavingen, …. 

Dry needling is het deactiveren/ontspannen  van Myofaciale Triggerpoints (MTrP’s) of pijnpunten van te gespannen spieren door het gericht aanprikken met een acupunctuurnaald. Dry needling is per definitie needling volgens westerse neuro-anatomische en fysiologische principes.

Het inbrengen van een acupunctuurnaald is ook binnen de wetenschap van de kPNI een belangrijke tool. Het is een manier om een chronisch letsel weer zichtbaar te maken voor ons immuunsysteem om op deze manier weer de wondheling te activeren.

In het KPNI Center combineren we verscheidene behandelingen om tot een optimaal resultaat te komen.  Naast algemeen voeding en leefstijl advies gaan we de huid ook lokaal stevig onder handen nemen. Want de huid is de spiegel van onze gezondheid.

COSMETISCHE ACUPUNCTUUR & ANTI AGING

Cosmetische acupunctuur of anti-aging acupunctuur is een vernieuwende vorm van micro acupunctuur en wordt aangeprezen als de natuurlijke facelift. Door het pijnloos aanprikken (met micro-acupunctuurnaalden) van lokale acupunctuurpunten en rimpels in het gezicht verhoog je de bloedcirculatie en collageen productie van de huid. Deze effecten worden versterkt via een natuurlijk masker met hyaluronzuur en LED therapie.

Naast deze acupunctuurstimulatie, wordt de huid ook extra behandeld met een innoverend apparaat die via radiogolven en warmte nog eens extra de collageen en elastine productie op gang brengen. Zo worden directe effecten zichtbaar zonder nevenwerkingen.

Fijne rimpels verdwijnen en diepere rimpels verminderen in omvang. Zo wordt je huid weer stevig en ziet je huid er veel gezonder uit. Doe de test en zie al de merkbare effecten na 3 sessies.

Cosmetische anti aging in de praktijk:

  • 3 sessies (90min) in wekelijks interval
  • 135 euro per sessie

Therapeut: Sofie in KPNI Center Brugge en Gullegem

Sluit Menu