Intermittent Living Bootcamp

De intermittent living bootcamp sessies die u kan volgen in het KPNI Center zijn een combinatie van beweging en evolutionaire hormetische prikkels. Het is de ideale manier om in groep te ervaren hoe een intermittent living training wordt beleefd. De sessies gaan 1 keer per maand op zaterdag door, om 9u in het KPNI Center Gullegem.

Deze intermittent living prikkels zijn noodzakelijk om uit de ziekmakende “comfort zone” te komen waar wij steeds inzitten. De evolutionaire juiste stressoren als koude, hitte, dorst, honger, nuchter bewegen en zuurstofverandering zijn in de huidige westerse levensstijl afwezig. Meer nog, de stress prikkels zijn nu veranderd in ziek makende stress prikkels als sedentaire levensstijl, sociale stress, te hoge maaltijdfrequentie, foute voedingskeuze en een verstoord bioritme. Er is dus een duidelijke mismatch tussen onze huidige levensstijl gewoontes en datgene waar onze genen en stress systemen aan gewoon zijn. Hormetische evolutionaire prikkels zoals intermittent fasting, ketogene status, intermittent cold, intermittent drinking en intermittent hypoxia/hypercapnia zorgen voor een reset van fysiologische en metabole processen bij patiënten met typische Westerse, chronische welvaartziektes zoals cardiovasculaire ziektes, diabetes en depressies.

De sessies zijn voor iedereen toegankelijk, voor de sportieveling die zijn grenzen wil verleggen, tot de niet sportieveling die wat kilo’s wil/moet verliezen en wil afstappen van zijn ongezonde voedingsgewoontes.

Na deze bootcamp kan je steeds instappen in een individueel traject of een traject met enkele vrienden of kennissen samen. De trainingen worden week na week opgebouwd en aangepast volgens ieder zijn mogelijkheden. Naast een intens trainingsmoment, met de nodige uitleg en eventueel voedingsadvies, krijgt iedereen ook een opdracht mee om thuis verder op te volgen. U kan kiezen voor een afzonderlijke training, of direct instappen in ons 3 of 6 weken plan. Dit is zo opgebouwd dat je na de 6 weken het hele pakket prikkels hebt kunnen ervaren. Van hypoxie en hypercapnie, tot voor de liefhebbers combi trainingen met sauna of ijsbaden.

Succes verzekerd.

Praktisch:

 • 1 keer per maand op zaterdag, 9 uur, KPNI Center Gullegem. Wegens COVID19 start in februari.
  6 februari, 6 maart, 3 april, 8 mei, 12 juni, 3 juli, 21 augustus,
  4 september, 2 oktober, 13 november = 10 sessies. Extra sessie op 4 december mocht er een les uitvallen.
 • Inschrijven via sarah@kpnicenter.com
  Betaling op voorhand op rekeningnummer BE12 7340 4287 2692
  met vermelding IL Bootcamp + naam + datum. € 17.50 p.p. per les.
  Inschrijvingen voor 10 sessies krijgen 10% korting = 157.50 Euro p.p.

 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

nov 13 2021

Tijd

9:00 am

Kosten

€ 17.50 p.p. per les

Locatie

KPNI Center Gullegem
Sluit Menu